Re: Bridge domain API broken?


Luis Gomez
 

Hi Madhu,

Still fails, please check the latest OSGi console when base edition starts and also when we try to create bridge through BD API:
 

 
BR/Luis



On Apr 1, 2014, at 4:53 AM, Madhu Venugopal <mavenugo@...> wrote:

Hi Luis,

Unless you are using an older version of OVS in your testbed, this IPFIX change should not impact you.
But, I realized that our new topic branch could have caused this issue. We have a re-architecture work
in progress for the ovsdb library. We forgot to bump up the bundle version. Most likely this version
conflict would have caused this issue. I took care of it now by following semantic versioning.

Can you kindly re-trigger the integration tests ?

Thanks,
-Madhu

On 3/31/14, 9:35 PM, Luis Gomez wrote:
Thanks Madhu ;)

On Mar 31, 2014, at 9:31 PM, Madhu Venugopal <mavenugo@...> wrote:

Hi Luis,

We modified the code to include IPFIX. Not sure if that is causing this issue.
I will look into it and get back to you.

Thanks,
-Madhu

On 3/31/14, 9:25 PM, Luis Gomez wrote:
Hi Devs,

Since today we have problems in the base edition system test like it is not possible to create a bridge using Bridge Domain API. Have you changed anything that could impact this functionality?

https://jenkins.opendaylight.org/integration/job/integration-csit-base/

Thanks/Luis

_______________________________________________
integration-dev mailing list
integration-dev@...
https://lists.opendaylight.org/mailman/listinfo/integration-dev


Join integration-dev@lists.opendaylight.org to automatically receive all group messages.