[sfc-dev] Problem when setting up sfc103

Alioune BA alioune.ba.am at gmail.com
Thu Jun 29 17:08:31 UTC 2017


Hi All,

I'm trying to build the sfc103 demo by creating vagrant vBox for each node.

This demo was working for me at the end of last year but I get some errors
when setting it up see [1] or the attached file.

It seems that this is due to SFF1 initialization but the br-sfc into SFF1
is connected to odl and can ping.

vagrant at sff1:~$ ifconfig eth1
eth1      Link encap:Ethernet  HWaddr 08:00:27:00:73:2a
          inet addr:192.168.1.20  Bcast:192.168.1.255  Mask:255.255.255.0
          inet6 addr: fe80::a00:27ff:fe00:732a/64 Scope:Link
          UP BROADCAST RUNNING MULTICAST  MTU:1500  Metric:1
          RX packets:340 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0
          TX packets:675 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0
          collisions:0 txqueuelen:1000
          RX bytes:31253 (31.2 KB)  TX bytes:81757 (81.7 KB)

vagrant at sff1:~$ sudo ovs-vsctl show
36976c5e-4f92-4dc1-8116-b0eaa5ae43e1
    Manager "tcp:192.168.1.1:6640"
        is_connected: true
    Bridge br-sfc
        Port br-sfc
            Interface br-sfc
                type: internal
    ovs_version: "2.5.90"

I used both distribution-karaf-0.5.0-Boron and
distribution-karaf-0.5.2-Boron-SR2 but still get the same issue.

Did someone get this error before ?
Any suggestion to solve that.

Best Regards

[1]
https://docs.google.com/document/d/1sS1Qxy81_sigXQQoRwtdWwN-t6NACpehAafUPPCwlK0/edit?usp=sharing
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.opendaylight.org/pipermail/sfc-dev/attachments/20170629/b7f62fad/attachment.html>


More information about the sfc-dev mailing list